Overzicht

Voorjaarcongres VZI

Event

Voorjaarcongres VZI

Graag nodigen we u uit voor het VZI Voorjaarscongres op donderdag 18 mei 2017 in Van der Valk Hotel Veenendaal. De titel voor dit congres luidt: ‘Russisch of Frans: Risico of Kans?’.

event date icon

Datum

18 mei

event time icon

Tijd

09:00 18:00

event location icon

Locatie

Veenendaal

Aankondiging

"Roulette" roept bij velen onwillekeurig associaties op met een sfeervol casino waar we ongedwongen onze kansen kunnen inschatten en een gokje wagen. Maar zodra "Franse roulette" "Russische roulette" wordt, keren kansen om naar risico’s. Want risico's en kansen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.  

 

ECRI Institute presenteert jaarlijks haar “Top 10 Health Technology Hazards”. Voor de één vormen dit risico’s, terwijl anderen dit weer beschouwen als kansen: kansen voor ontwikkeling en innovatie van producten en bewustere, goed opgeleide gebruikers. VZI wil tijdens haar Voorjaarscongres 2017 graag aandacht besteden aan deze risico’s en daarnaast ook aan de kansen en heeft daarvoor een gevarieerd dagprogramma samengesteld.

 

Aan het einde van de ochtend bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de ECRI workshop, welke parallel loopt aan het plenaire programma. Bij deze workshop wordt u volledig geïnformeerd over der Top 10 waarover eerder is gesproken. Philip Hodsman van ECRI Institute geeft toelichting en beantwoordt graag al uw vragen.

 

In de middag wordt door de NVKI een parallelsessie georganiseerd waarbij de nadruk ligt op Cybercriminaliteit. 

 

Beslist de moeite waard om dit congres te komen bezoeken! Laat deze kans u niet ontglippen, neem het risico en schrijf u nu in via deze website. U kunt hier ook terecht voor meer informatie over deze dag en het programma.

 

We verwelkomen u graag op donderdag 18 mei en kijken uit naar uw aanmelding!

Toon alle referenties

Auteur