Terug

Technical Innovations in Medicine Conference (TiiM)
Redactie MT-Integraal

03 maart 2021

(Laatst aangepast: 30-03-2021)

Technical Innovations in Medicine Conference (TiiM)

Het is weer zover! Na een jaartje weggeweest te zijn, trappen we op 30 april af met een groot, volwaardige interactieve congresdag georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Technische Geneeskunde. Het is dit jaar volledig online maar dat doet niet af aan de kwaliteit. Er is een bomvol programma met zowel plenaire als parallelsessies, een online innovatiemarkt, netwerkmogelijkheden, en natuurlijk de uitreiking van de Vooijsawards. Dit alles humoristisch aan elkaar gerijgd door dagvoorzitter Ad-Just Bouwman (oud-lama en improvisatiekomiek) om u een zo verruimende, informatieve en bovenal, leuke dag te laten beleven.

Dit jaar ligt de focus van het congres op het verbreden van de horizon van jou als klinisch technoloog. Daarom gaan we specifiek in op vier thema’s: Duurzaamheid, Innovatie, Persoonlijke ontwikkeling, en de verschillende loopbanen van een klinisch technoloog.
 
 
 
 

Onze sprekers en aanwezigen komen met ideeën, inzichten en ervaringen die u helpen in het verbreden van uw horizon. Draag bij aan dit doel door uw ervaringen met ons te delen op het congres tijdens de netwerksessies! Het voorlopige programma is als volgt:

Op onze website vind je meer informatie over het evenement en uitgebreide informatie over de sprekers. Koop ook snel je Ticket!
 
Houd ook de social media pagina’s in de gaten voor de ontwikkelingen rondom de parallelsessies, sprekers en meer!
 
Vooijs Awards
 
Dit jaar zal weer de Prof. Dr. G.P. Vooijs Award uitgereikt worden. Dit is de achtste editie. De prijs is vernoemd naar Peter Vooijs. Hij was aan de Universiteit van Twente verbonden als Medisch Directeur van het onderzoeksinstituut MIRA en als wetenschappelijk directeur van de opleiding Technische Geneeskunde. Door zijn nadruk op het doen van wetenschappelijk klinisch onderzoek en zijn intensieve begeleiding van de stages, legde Vooijs de basis voor de klinische relevantie van de opleiding Technische Geneeskunde in de medische praktijk. Houd onze website en social media in de gaten voor informatie over de genomineerden.
 
Tot 30 April!
Toon alle referenties

Auteur